MASIGNCLEAN101

Ατρομητοσ Πασ Γιαννινα : 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Ατρομητοσ Πασ Γιαννινα : 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966. Τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σε διάστημα λίγων ημερών, εν προκειμένω για τη super league 1. 17' μάντσον, 28', 38' ουάρντα, 75′ μενσά κίτρινες κάρτες: Σημαντική νίκη κόντρα στον πανθηναϊκό πέτυχε ο πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της. Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!! 21 ιανουαρίου 2021 / 19:30 gmt+0200.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Οι ηπειρώτες για τρίτο σερί ματς νίκησαν το «τριφύλλι». Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/02 στις 19:30.

LIVE: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΜΙΑ
LIVE: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΜΙΑ from fws.gr
Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!! Ο «αγιαξ της ηπείρου» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους «πράσινους». Οι ηπειρώτες για τρίτο σερί ματς νίκησαν το «τριφύλλι». Λοντίγκιν, σάλιακας, παντελάκης, κάργας, πίρσμαν, κάστρο, ντομίνγκεθ, μπρένερ (73' παμλίδης), καρτάλης, ελευθεριάδης (73'. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 21 ιανουαρίου 2021 / 19:30 gmt+0200. Ο παναθηναϊκός για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν τραγικός και ο πασ γιάννινα , που του. Σημαντική νίκη κόντρα στον πανθηναϊκό πέτυχε ο πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της.

Από την άλλη, ο πασ γιάννινα που ήδη έχει… πετάξει για την τετράδα του κυπέλλου, επιβεβαίωσε ότι διάγει.

Οι ηπειρώτες για τρίτο σερί ματς νίκησαν το «τριφύλλι». Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/02 στις 19:30. Ο πασ γιάννινα στόχευε ξεκάθαρα στη δεξιά πλευρά του παναθηναϊκού και φόρτωνε τις επιθέσεις του δημιουργώντας υπεραριθμίες με τα ανεβάσματα του πέερσμαν στο πλευρό του ελευθεριάδη. Τα highlights του αγώνα (βιντεο). Αμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι ασφαλείας του πασ γιάννινα και απομάκρυναν τον οπαδό και λειτούργησαν κατευναστικά, όπως είναι και ο ρόλος τους άλλωστε. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!! Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Ο νικολάε μιλιντσεάνου μίλησε για το γκολ κόντρα στο «τριφύλλι», ενώ επέλεξε τον ολυμπιακό ως αντίπαλο για την ημιτελική φάση του κυπ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Το σαββατοκύριακο το πρώτο τεστ για τη συμμόρφωση των πολιτών στα νέα μέτρα. Τον νίκησε στους δυο αγώνες τους, στα προημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας, το έκανε και για τη superleague. Τα highlights της τρίτης σερί ήττας των «πρασίνων» (video).

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Το σαββατοκύριακο το πρώτο τεστ για τη συμμόρφωση των πολιτών στα νέα μέτρα. Τα highlights της τρίτης σερί ήττας των «πρασίνων» (video). Από την άλλη, ο πασ γιάννινα που ήδη έχει… πετάξει για την τετράδα του κυπέλλου, επιβεβαίωσε ότι διάγει. Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!!

Το στοίχημα της ημέρας (31/10/20)
Το στοίχημα της ημέρας (31/10/20) from www.footballbet.gr
Οι ηπειρώτες για τρίτο σερί ματς νίκησαν το «τριφύλλι». Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Το σαββατοκύριακο το πρώτο τεστ για τη συμμόρφωση των πολιτών στα νέα μέτρα. Τα highlights του αγώνα (βιντεο). Τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σε διάστημα λίγων ημερών, εν προκειμένω για τη super league 1. Από την άλλη, ο πασ γιάννινα που ήδη έχει… πετάξει για την τετράδα του κυπέλλου, επιβεβαίωσε ότι διάγει. 17' μάντσον, 28', 38' ουάρντα, 75′ μενσά κίτρινες κάρτες: 21 ιανουαρίου 2021 / 19:30 gmt+0200.

Τον νίκησε στους δυο αγώνες τους, στα προημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας, το έκανε και για τη superleague.

Ο πασ γιάννινα στόχευε ξεκάθαρα στη δεξιά πλευρά του παναθηναϊκού και φόρτωνε τις επιθέσεις του δημιουργώντας υπεραριθμίες με τα ανεβάσματα του πέερσμαν στο πλευρό του ελευθεριάδη. Τα highlights της τρίτης σερί ήττας των «πρασίνων» (video). Τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σε διάστημα λίγων ημερών, εν προκειμένω για τη super league 1. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/02 στις 19:30. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Τα highlights του αγώνα (βιντεο). Από την άλλη, ο πασ γιάννινα που ήδη έχει… πετάξει για την τετράδα του κυπέλλου, επιβεβαίωσε ότι διάγει. 17' μάντσον, 28', 38' ουάρντα, 75′ μενσά κίτρινες κάρτες: Ο πασ γιάννινα νίκησε για τρίτη φορά τον παναθηναϊκό σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Ο «αγιαξ της ηπείρου» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους «πράσινους». Λοντίγκιν, σάλιακας, παντελάκης, κάργας, πίρσμαν, κάστρο, ντομίνγκεθ, μπρένερ (73' παμλίδης), καρτάλης, ελευθεριάδης (73'. Ο παναθηναϊκός για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν τραγικός και ο πασ γιάννινα , που του. Το σαββατοκύριακο το πρώτο τεστ για τη συμμόρφωση των πολιτών στα νέα μέτρα.

Τα highlights του αγώνα (βιντεο). Ο παναθηναϊκός για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν τραγικός και ο πασ γιάννινα , που του. Τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σε διάστημα λίγων ημερών, εν προκειμένω για τη super league 1. Τον νίκησε στους δυο αγώνες τους, στα προημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας, το έκανε και για τη superleague. 21 ιανουαρίου 2021 / 19:30 gmt+0200.

Kritisport | ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Kritisport | ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ from kritisport.gr
Τα highlights του αγώνα (βιντεο). Το σαββατοκύριακο το πρώτο τεστ για τη συμμόρφωση των πολιτών στα νέα μέτρα. Τα highlights της τρίτης σερί ήττας των «πρασίνων» (video). Λοντίγκιν, σάλιακας, παντελάκης, κάργας, πίρσμαν, κάστρο, ντομίνγκεθ, μπρένερ (73' παμλίδης), καρτάλης, ελευθεριάδης (73'. Τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σε διάστημα λίγων ημερών, εν προκειμένω για τη super league 1. 21 ιανουαρίου 2021 / 19:30 gmt+0200. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/02 στις 19:30. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/02 στις 19:30.

Τα highlights του αγώνα (βιντεο). Ο πασ γιάννινα νίκησε για τρίτη φορά τον παναθηναϊκό σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Ο νικολάε μιλιντσεάνου μίλησε για το γκολ κόντρα στο «τριφύλλι», ενώ επέλεξε τον ολυμπιακό ως αντίπαλο για την ημιτελική φάση του κυπ. Τον νίκησε στους δυο αγώνες τους, στα προημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας, το έκανε και για τη superleague. 17' μάντσον, 28', 38' ουάρντα, 75′ μενσά κίτρινες κάρτες: Από την άλλη, ο πασ γιάννινα που ήδη έχει… πετάξει για την τετράδα του κυπέλλου, επιβεβαίωσε ότι διάγει. Αμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι ασφαλείας του πασ γιάννινα και απομάκρυναν τον οπαδό και λειτούργησαν κατευναστικά, όπως είναι και ο ρόλος τους άλλωστε. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο «αγιαξ της ηπείρου» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους «πράσινους». 21 ιανουαρίου 2021 / 19:30 gmt+0200. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/02 στις 19:30. Οι ηπειρώτες για τρίτο σερί ματς νίκησαν το «τριφύλλι». Ο πασ γιάννινα στόχευε ξεκάθαρα στη δεξιά πλευρά του παναθηναϊκού και φόρτωνε τις επιθέσεις του δημιουργώντας υπεραριθμίες με τα ανεβάσματα του πέερσμαν στο πλευρό του ελευθεριάδη.

Τα highlights του αγώνα (βιντεο) ατρομητοσ. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/02 στις 19:30.
Share This :