MASIGNCLEAN101

Παναθηναικοσ Ερυθροσ Αστερασ Στημενο / Τραγικός ο ΠΑΟ στο β' μέρος, διασύρθηκε από τον Ερυθρό / Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο .

Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ.

Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Î'στερασ Παναθηναικοσ : Παναθηναικοσ (παναθηναικοσ) ερυθροσ
Î'στερασ Παναθηναικοσ : Παναθηναικοσ (παναθηναικοσ) ερυθροσ from www.newsit.gr
Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971». Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Ο παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ερυθρό αστέρα στο μόναχο, με αποτέλεσμα να . Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα.

Ο παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ερυθρό αστέρα στο μόναχο, με αποτέλεσμα να .

Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Ο παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ερυθρό αστέρα στο μόναχο, με αποτέλεσμα να . Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971». Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα.

Ο παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ερυθρό αστέρα στο μόναχο, με αποτέλεσμα να . Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971». Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα.

Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. Î'στερασ Παναθηναικοσ : Παναθηναικοσ (παναθηναικοσ) ερυθροσ
Î'στερασ Παναθηναικοσ : Παναθηναικοσ (παναθηναικοσ) ερυθροσ from www.newsit.gr
Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971». Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Ο παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ερυθρό αστέρα στο μόναχο, με αποτέλεσμα να . Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και.

Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα.

«ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971». Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Ο παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ερυθρό αστέρα στο μόναχο, με αποτέλεσμα να . Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα.

Ο παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ερυθρό αστέρα στο μόναχο, με αποτέλεσμα να . Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα.

Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. ΠÎ'ΟΚ: Όταν η Μίλαν τρόμαξε μέσα στην Τούμπα (pics
ΠÎ'ΟΚ: Όταν η Μίλαν τρόμαξε μέσα στην Τούμπα (pics from www.gazzetta.gr
Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Ο παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ερυθρό αστέρα στο μόναχο, με αποτέλεσμα να . Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971». Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα.

Ο παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ερυθρό αστέρα στο μόναχο, με αποτέλεσμα να .

Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Ο παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ερυθρό αστέρα στο μόναχο, με αποτέλεσμα να . Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971».

Παναθηναικοσ Ερυθροσ Αστερασ Στημενο / Τραγικός ο ΠÎ'Ο στο β' μέρος, διασύρθηκε από τον Ερυθρό / Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο .. Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971».

Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς ερυθροσ αστερασ παναθηναικοσ. Ο παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ερυθρό αστέρα στο μόναχο, με αποτέλεσμα να .
Share This :